Coinbase film

Coinbase film – Coinbase creëert een verveelde aap film trilogie

We hebben Bored Apes Everywhere gezien op Twitter handvatten, T-shirts, kleding items, blikjes, etc., en deze exclusieve NFTs zijn de digitale ruimte aan het rocken. Als je mensen hebt zien lopen in BAYC (Bored Ape Yacht Club) truien, wees dan niet verbaasd want een beroemd NFT project komt binnenkort uit. Op 11 april 2022 kondigden Coinbase en BAYC de lancering aan van een nieuwe driedelige filmserie waarin de Bored Ape Yacht Club en andere ApeCoin-gemeenschappen aan bod zullen komen.

De Degen Trilogie

Deze nieuwe film serie heet THE DEGEN TRILOGY. Dit is geen productie van Hollywood formaat, maar een trilogie van korte films. Leden van de Bored App Yacht Club zijn onlangs gevraagd om hun verhaalideeën en personages in te sturen om deel te nemen aan deze nieuwe serie. Deze inzendingen moeten worden doorgestuurd naar de microsite van de film voor de kans om door ApeCoin te worden geselecteerd in dit driedelige avontuur van speciale Bored Ape-optredens. De inzendingen zullen worden beoordeeld door een casting director om in aanmerking te komen voor de personages in de films. De eerste release uit de productie van de Degen Trilogie zal in juni worden uitgezonden.

De Degen Trilogy is een serie van drie films die digitale apenliefhebbers die nog geen lid zijn van de Bored Ape community de kans geeft om deel te nemen aan het project. Bovendien krijgen deze gebruikers ook de kans om de Web3-wereld te betreden en te profiteren van educatieve en interactieve elementen. Verzamelaars van Mutant Ape NFTs worden niet geacht zich aan te melden voor dit eerste deel van de serie, aangezien zij een kans zullen krijgen wanneer de tweede film van start gaat.

Ape-houders ontvangen $10 000 aan Bitcoin of Apecoin die op hun Coinbase-accounts worden gestort. De vergoeding verandert niet, zelfs niet wanneer de aap van eigenaar verandert of wanneer de eigenaars veranderen. Dit is ook een kans voor de NFT tech om de creatieve bevrijding voor artiesten te ondersteunen om op te treden en te profiteren.

Coinbase productie

Iedereen met een Coinbase portemonnee heeft toegang tot de microsite en de frequente updates tijdens de ontwikkelingsfasen van de film. Deze updates omvatten verhaaldrops en Easter eggs, en gebruikers krijgen toegang om deel te nemen aan het stemmen voor de verhaallijn van hun favoriete aap. Dit is ook een kans voor Coinbase om zijn inhoud te laten groeien terwijl het dit creatieve entertainmentidee promoot en adverteert. Bovendien is deze filmreeks een nieuwe manier voor Coinbase om reclame te maken voor zijn NFT marktplaats. Coinbase’s aanstaande productie zal een enorme inspanning zijn die zal worden onderschreven door Yuga Labs en Bored Ape Yacht Club makers.

William Swann, entertainment- en marketingdirecteur van Coinbase: “We wilden een manier vinden om de NFT-ruimte en echt het nut van NFT’s te vieren en er een cross-over project van te maken dat nieuwe mensen in de kudde brengt”.

Om deze films te kunnen bekijken, moeten de kijkers een Coinbase-portemonnee hebben. Deze films zijn vooral bedoeld voor liefhebbers van NFT digitale ruimte, omdat ze niet bedoeld zijn om meer mensen cartooneske apen te laten kopen. Coinbase streeft ernaar om het volgende miljard mensen in de digitale ruimte van de cryptowereld te brengen, en deze interactieve filmreeks is de beste katalysator die de kijkers in staat zal stellen om de aard van Web3 te begrijpen.

Similar Posts