Justin Sun

Justin Sun (TRON Stichter) ~ mogelijkheden van Crypto kunst in de toekomst

De oprichter van TRON Blockchain (Justin Sun), is een top miljardair in de NFT ruimte en heeft op 31 jarige leeftijd NFT’s van $100 miljoen en meer weten te verzamelen. Justin Sun kwam in 2019 in de schijnwerpers te staan toen hij op een liefdadigheidsveiling een bod won ter waarde van 4,6 miljoen dollar. De naam van Sun was niet bekend in de wereld van rijkdom en privileges, Justin werd geboren in een klein stadje en hij groeide op als een rebel in zijn familie. Hij had echter een ambitieus schrijftalent dat hem in zijn studietijd aan de Peking Universiteit tot de beste van zijn klas maakte.

Verdubbeld met zijn interesse in de aandelenmarkt, investeerde hij in 2012 in Tesla-aandelen. Het was de weddenschap die hem in staat stelde het TRON-imperium op te bouwen, waarmee hij in 2018 een platform creëerde voor 65 miljoen gebruikers van cryptocurrency. Het oprichten van dit imperium stuwde zijn naam omhoog op de succesladder en dit wordt ook weerspiegeld door de 3,4 miljoen volgers die hij op Twitter heeft. Voor het jaar 2022 heeft Sun tijd besteed aan zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. In deze periode heeft hij Sydney Xiong (oprichter van APENFT Foundation) ondersteund bij het opbouwen van dit imperium, dat een blockchain-platform is dat wordt gebruikt voor het tentoonstellen en delen van kunstcollecties.

In januari 2022 besloot Sun een andere schokkende weg in te slaan door uit het TRON-imperium te stappen om deel uit te maken van de regering van Grenada. Hij werd een ambassadeur voor de regering van Grenada. Hij streeft ernaar om cryptocurrency en blockchain innovatie in het Caribisch gebied te verhogen. Daar bleef het echter niet bij, Sun won dit jaar een veiling van 28 miljoen dollar en hij voegde zich bij Blue Origin`s bemanning op een ruimtereis.

”In de komende tien jaar zou 50% van de top 100 kunstenaars in de wereld worden vastgelegd als NFT’s, 80% van de duurste kunsten zullen NFT’s zijn of NFT-gerelateerd”

Blockchain is een enorme technologische brug die een unieke kans biedt om traditionele kunst in nieuwe digitale technologie te integreren. Alles wordt digitaal en deze nieuwe generatie investeerders is anders dan degenen die voor hen kwamen. In het komende decennium zal investeren gebeuren in de huiskamer sofa’s en thuiskantoren. De toekomst van de kunstindustrie leunt op toekomstige miljardairs die hun kunstwerken online zullen tentoonstellen in plaats van in hun huizen. En in de toekomst hoeft u niet meer het hele proces te doorlopen van het versturen van uw kunstwerken van het ene land naar het andere, maar kunt u gewoon TRC-721 gebruiken en uw token naar een vriend sturen.

NFT Art is de toekomst en wij geloven in de toekomst. Elk kunstwerk zal online beschikbaar zijn en iedereen kan het zien en bezoeken. De blockchain economie heeft dit mogelijk gemaakt door zijn decentralisatie eigenschappen. De waarde van NFT kunst komt voort uit dit concept van het delen en opleveren van de kunst zonder de toestemming van de eigenaar.

Similar Posts