Fondsenwerving NFT-documenten
|

NFT-documenten zijn potentiële fondsenwervende NFT’s

NFT’s zijn naar voren gekomen als monetaire mogelijkheden om alles wat digitaal is in geld om te zetten. Dit alles is geëvolueerd van louter digitale bestanden naar gearchiveerde documenten. Gedigitaliseerde documenten kwamen aan het licht toen Berkeley enkele gedigitaliseerde documenten verkocht voor $55000. Deze gedigitaliseerde documenten waren universitaire onderzoeksbestanden die werden gebruikt door de studenten van de Universiteit van Californië. Het NFT dat van deze geïdentificeerde documenten was gemaakt, werd geveild en verkocht aan de hoogste bieder.

Berkeley ontving niet alleen een enorm forfaitair bedrag, maar ook een royalty van 10% wanneer de verkoop was afgerond. 30 afgestudeerden van de universiteit van Californië richtten een gedecentraliseerde autonome organisatie op en kwamen in contact met drie anonieme bieders die de prijs opdreven tot 22 Ethereum.

‘We zijn erg trots dat we een van ‘s werelds eerste Noble NFT-eigenaren zijn’ vertelde een van de afgestudeerden (Justine Humenansky) aan de pers.

Berkeley slaagde erin 85% van de verkoopopbrengst te houden en ze gebruikten een deel van het geld in het slaan van NFT. Zij ontvangen ook de royalty’s telkens wanneer de NFT van eigenaar veranderen. Berkeley veranderde het spel in de NFT-documenten wereld, dus blockchain blijkt een technologie te zijn die een revolutie teweegbrengt in alle transacties in de industrie. Andere organisaties, bedrijven, non-profitorganisaties kunnen documenten hebben die waardevol zijn voor historici, onderzoekers, enz. Waardevolle documenten kunnen oprichtingsdocumenten zijn, gearchiveerde foto’s van belangrijke gebeurtenissen, vintage kunstwerken logo’s enz.

Organisaties moeten er rekening mee houden dat de verkoop van dit soort gedigitaliseerde documenten geld kan opleveren. U kunt uw NFT op verschillende manieren structureren, afhankelijk van uw voorkeuren. Berkeley heeft bijvoorbeeld een royalty-structuur en er kunnen meerdere NFT’s zijn voor een enkel digitaal document. Maar let op: voordat u kunt gaan verdienen aan uw papieren documenten, moeten deze eerst worden gedigitaliseerd. Dit is het moment waarop document imaging in beeld komt. Met het juiste imaging programma bespaart u ruimte, veiligheid, toegankelijkheid enz.

Het proces van document imaging zet papier om in digitale documenten. Document imaging stelt vastgoedbedrijven in staat kosten te besparen en ruimte te besparen. Een dossierkast neemt vaak ongeveer 9 vierkante meter ruimte in beslag, 250 dossierkasten zouden tot 2200 vierkante meter ruimte in beslag nemen door papieren documenten. Door te kiezen voor een papierloze omgeving kunnen bedrijven hun werkruimte maximaliseren. De eerste stap is om uw documenten te laten imagen en vervolgens uw waarde te halen uit de geslagen digitale activa.

Digitale documenten besparen tijd van onderzoek en het verbetert de productiviteit. Deze documenten kunnen vanaf verschillende locaties worden geraadpleegd, wat de productiviteit van externe werknemers bevordert. Bovendien bevordert toegang tot documenten op afstand de mobiliteit bij zakenreizen en kunnen de documenten op elk moment binnen enkele seconden worden opgehaald, waardoor tijd wordt bespaard. Met digitale documenten wordt de beveiliging naar een hoger niveau getild, zodat privé-informatie niet in verkeerde woorden terechtkomt.

Blockchain brengt meer voordelen voor veel mensen en ook voor het milieu. Een omgeving die minder papier en afval heeft, bevordert schone lucht. Hierdoor wordt de impact op het milieu geminimaliseerd. Dit betekent dat er voor elke organisatie, of bedrijf, een kans ligt in digitale activa.

Similar Posts