Chris Brown NFT
|

NFT Streetwear – Chris Brown en John Dean lanceren `Auracles’ NFTs collectie

Chris Brown heeft de release van zijn eerste NFT project aangekondigd. Chris Brown heeft samengewerkt met John Dean, oprichter van het in L.A. gevestigde label Renowned) om een NFT-collectie te lanceren die gebaseerd zal zijn op een zwarte vormveranderende superheld. Het doel van deze lancering is om zwarte creaties binnen de NFT ruimte te versterken. Deze collectie zal worden gecentreerd rond ‘Áuracle’, die een zwarte superheld wordt genoemd die door ruimte en tijd reist om de wereld te beïnvloeden. Dit is een kans om de digitale ruimte te verschuiven op het gebied van verzamelobjecten, media en entertainment.

Wij geloven dat Web3 de potentie heeft om veel problemen die in de echte wereld bestaan te corrigeren, de nieuwe collectie zal de creatieve industrie in staat stellen om te profiteren van hun creaties terwijl ze nog steeds eigenaar zijn van hun verhalen”, zei John Dean.

Dit project komt van Next Gen Creative Studio, die in samenwerking met de NFT release een streetwear design ontwerpt. Deze creaties zullen te zien zijn op avatars en sommige kunnen worden ingewisseld als fysieke stukken. De streetwear vertegenwoordigt de stijl van zowel de stedelijke als de culturele achtergronden over de hele wereld. Gebruikers zullen in staat zijn om de Auracle kleding te krijgen wanneer ze de NFT’s genoteerd krijgen op het Ethereum-netwerk en blockchain-technologieën.

De Auracle

Chris Brown en John Dean werkten samen met een team van webontwikkelaars, 3D-ontwerpers en de BlackNFTArt (een online social media bedrijf) om 111 gratis Auracles NFT’s te verstrekken aan zwarte mensen die de NFT-ruimte proberen te betreden. De Áuracle’ is een zwarte held die krachten bezit en de mogelijkheid heeft om van gedaante te veranderen terwijl hij tijdreist en de wereld beïnvloedt. BlackNFTArt is een verzameling van zwarte mensen die samenkomen met als doel ervoor te zorgen dat zwarte kunst wordt erkend met nieuwe bedrijven en technologieën. Hun belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat zwarte kunst op de eerste plaats komt.
Deze gratis Auracles zijn bedoeld voor mensen die sceptisch zijn over NFT’s om deel te nemen aan de NFT ruimte tegen nul kosten. Echter, om deel te nemen aan deze digitale ruimte, moet elke gebruiker een munt verkrijgen. Bovendien zullen de gebruikers onderwijs en bouw krijgen over portefeuilles en hoe ze hun digitale activa veilig kunnen bewaren. Het project zal nieuwe mensen die toetreden tot de NFT ruimte onderwijzen over de Web3 of crypto gemeenschap.

Persbericht heeft gemeld dat de Auracle en streetwear collectie naar verwachting zal worden gelanceerd op 10 mei. De Auracle streetwear komt in 11 verschillende stijlen, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het eerste stuk geproduceerd door Dean zal worden ontvangen door elke gebruiker, dat is een vintage t-shirt met het Auracle logo. Er zijn andere extra elementen zoals een aangepaste katana, kortingscodes, enz.

Conclusie

Het Chris Brown en John Dean project zal een nieuwe verschuiving brengen in de NFT ruimte. Een verschuiving die zal resulteren in hoge getijden in vergelijking met de voorgaande jaren. Andere muziekgiganten zoals Snoop Dogg, Eminem enz. hebben zich bij dit project aangesloten. Dit bewijst dat de NFT sector een kans is voor artiesten om hun werk te promoten en hun roem en creaties te gelde te maken.

Similar Posts