Snoop Dogg NFT

Snoop Dogg en de nieuwe SuperCuzz NFT collectie

Sinds NFTs op de digitale markt zijn, hebben verschillende muziekiconen zich aangesloten en deze digitale wereld omarmd. Al tientallen jaren staat Snoop Dogg bekend als de hoeksteen van de Hip Hop, en nu is hij een fervent verzamelaar van NFT-makers geworden. Snoop Dogg heeft Death Row records veranderd in een NFT label en heeft Snoopverse gelanceerd via Sandbox. Snoop Dogg heeft samen met zijn muziek de digitale wereld omarmd, en hij is teruggekeerd naar de NFT Marketplace als SuperCuzz. Deze nieuwe drop werd aangekondigd op Twitter, en hij zou op 17 maart 2022 uitkomen.

SuperCuzz De Comic Hero

SuperCuzz

‘Is geboren in de straten van Angel City, en vertegenwoordigt de volgende generatie held’

SuperCuzz is naar de virtuele wereld gebracht door de samenwerking van BossLogic en Snoop Dogg. SuperCuzz geniet van de hoge, weelderige levensstijl als een crypto biljonair terwijl hij kwade krachten en misdaad stopt. SuperCuzz is gecreëerd als een nieuwe comic book superheld, die de wereld stormenderhand zal veroveren. Web3 is erin geslaagd om de boekomslagen uit de animatiewereld, grafische stills en Snoop Dogg audios te koppelen om deze superheld en zijn avonturen vorm te geven. Deze collectie wordt gepresenteerd door iv gallery voor fan interacties.

De SuperCuzz collectie bevat twee belangrijke series. Een reeks die bestaat uit vier gelimiteerde edities van dierenkunstwerken die $1500 USD per editie kosten en een reeks van vijf grafische stills die $275 UDS per editie kosten. Dus, de NFT drop heeft Snoop’s stem animaties en vijf grafische stills. Deze vijf creatieve covers werden verzorgd door Snoop’s zoon.

De SuperCuzz collectie zal worden gehost en uitgebracht op MakersPlace, een vooraanstaande crypto-marktplaats. Makerplace staat bekend om authentieke en zeldzame digitale kunstwerken. Het werd gelanceerd in 2018 en maakt gebruik van blockchain om de verkoop van zijn originele, authentieke kunstwerken te vergemakkelijken. MakersPlace is gegroeid en heeft een groot publiek aangetrokken in de NFT Marktplaats en Cryptocurrency werelden.

De originele kunstwerken van SuperCuzz zijn gemaakt door de BossLogic (een Australische grafisch kunstenaar).

De animatie drops zijn als volgt getiteld:

SUPERCUZZ 1: SUPERCUZZ 2 De Redding

SUPERCUZZ 2: Brood of Fake Dead

SUPERCUZZ 3: Geloof in de S Je zult je stress verlichten

SUPERCUZZ 4: Ga de PIMP CAVE binnen

SUPERCUZZ 5: Neemo Hoez VIII De CRYP-TO TRILLIONAIRE

BossLogic

BossLogic staat al jaren bekend als een enorme reus die mooie kunst maakt en op social media plaatst. Hij is nu digitaal erkend en heeft opdrachten gekregen van Marvel en DC voor het maken van kunst in hun films. Hij is een bekend figuur geworden in de NFT-ruimte sinds hij in 2017 het werk lanceerde dat Rosario Dawson portretteerde. Nu kunnen de meeste van zijn NFT-fans een aantal van zijn kunstwerken verzamelen en bezitten via verschillende NFT-platforms. BossLogic is gevierd voor zijn vermogen om kunstwerken te manipuleren tot verbluffende creaties. Digitale producenten over de hele wereld hebben samengewerkt met BossLogic, waaronder comic book covers en filmposters van Aladdin, Avengers: Endgame, enz.

Similar Posts