Val Kilmer NFT

Val Kilmer eist zijn stem op via NFT kunst

Acteur Val Kilmer verloor zijn stem in 2014. Hij had jarenlang de rollen gespeeld van Jim Morrison, Batman, enz. totdat hij werd geconfronteerd met deze tragedie die hem liet vechten om zichzelf in leven te houden als artiest. De acteur leed aan een grote tragedie in het proces van het verwijderen van keelkanker, in het proces eindigde de procedure met het aantasten van zijn stembanden. Ondanks deze tragedie heeft Kilmer zich tot Web3 gewend om zijn talent nieuw leven in te blazen, zodat zijn geest blijft branden. Kilmer wijdt zijn tijd nu aan kunst en creëert de meest gedurfde, levendige energie en ongelooflijke iconische kunstwerken. De pers heeft aangekondigd dat sommige van de kunstwerken van de acteur zich over heel Hollywood verspreiden. Deze omvatten gewaagde prints van Mark Twain, Iceman (uit Top Gun), Jim Morrison, enz.

KAMP KILMER

Kamp Kilmer LogoVal Kilmer lanceert KAMP KILMER (een virtuele ruimte waar artiesten ideeën kunnen delen en samenwerkingen kunnen aangaan op het gebied van muziek, kunst, film, etc.) door de samenwerking die hij met Galaxis is aangegaan. KAMP KILMER is de eerste Glaxis Art Engine, die werd getransformeerd van een van Val’s meest bekende en gewaagde kunstwerken. Het idee hierachter is om een project te hebben dat autonoom zou draaien voor de volgende generaties. KAMP KILMER is een enclave die projecten in staat zou stellen zich te ontwikkelen en voortdurend vooruitgang te boeken na onze mensenlevens. Deze enclave zou Kilmer in staat stellen om te blijven communiceren met piraten, academici, filmmakers, of andere actoren die zijn leven rijk hebben gemaakt. Deze nieuwe NFT zal gebruikers en kunstenaars in staat stellen om kunstwerken te maken die kunnen blijven evolueren terwijl ze samenwerken met andere mensen in hun gemeenschap.

Een persbericht kondigde aan dat KAMP KILMER een gratis NFT heeft die nu beschikbaar is, met alleen een betaling van gasgeld. Gebruikers die deze gratis NFT kopen, krijgen in de toekomst een utility om de aankomende GOD PANELS collectie te ontgrendelen en te openen wanneer deze uitkomt.

Val Kilmer zei: ‘Ik ben Galaxis dankbaar voor het mogelijk maken van mijn visie en het creëren van een first-of-its-kind kunstmotor die gebruik maakt van cutting-edge blockchain-technologie die de creatie van collecties van collaboratieve, dynamische, continu evoluerende digitale kunstwerken mogelijk maakt.’

Samenwerking met Galaxis

Galaxis benaderde Val Kilmer met de intentie om zijn God Panel Collection online te brengen. Galaxis staat bekend om zijn vermogen om de echte wereld om te zetten in digitale activa. Het werd in 2021 in Singapore opgericht door Ben Ong en Ether Cards. De oorspronkelijke tentoonstelling van Kilmer had een reeks van panelen geschreven, ‘God’ die aangemoedigd kijkers te analyseren en na te denken over hun relatie met het woord. De lancering van God Panels NFT zal gebruikers de mogelijkheid geven om digitale stukken van de kunstcollectie te bezitten die kunnen evolueren, waardoor andere kunstenaars hun interpretaties en begrip van het woord kunnen toevoegen.

GOD PANELS NFT heeft twee fasen, de Genesis-fase en de Expansion-fase. De Genesis-fase omvat de verkoop van God Panel-kunstwerken die door Kilmer zijn gemaakt. Wanneer al deze kunstwerken uit de Genesis Fase zijn uitverkocht, gaat het project over naar de Expansion Fase. In deze fase kunnen kunstenaars een Genesis-stuk nemen en een opwindend nieuw kunstwerk maken dat hun talent en stijl laat zien. Zo wordt de Expansion Phase steeds groter door samenwerkingen. Deze samenwerkingen kunnen worden gedaan door een klein stukje van de Genesis Fase te nemen en dit in het nieuwe element te verwerken, of door een groot kunstwerk te verfraaien bovenop het Genesis Stuk.

Similar Posts