Nieuwe NFT Drops 2022
|

The New NFT Drops – De beste NFT kunstprojecten voor 2022

Sinds de lancering van NFT’s gonst het internet en zijn populaire NFT-marktplaatsen overladen met verschillende soorten digitale activa. De prijzen van de meest populaire projecten blijven stijgen in de NFT ruimte. NFT’s hebben de digitale wereld getransformeerd, vooral de NFT Art projecten. Als gevolg van deze nooit eindigende buzz in de NFT wereld als nieuwe NFT’s worden voortdurend gelanceerd, kan het moeilijk zijn om te weten welke projecten zijn uw geld waard. Dit nieuwsartikel zal echter alle verwarring wegnemen over grote investeringen in 2022.

Top NFT’s om te kopen in 2022

Yubo: Onlangs heeft Yubo een nieuwe NFT-collectie uitgebracht, genaamd Yubo Randos, waarmee iedereen een rando in zijn leven kan hebben. Deze collectie heeft 10.000 verschillende Randos met unieke karakters die hen onderscheiden. Al deze Randos leven op de Ethereum Blockchain, en ze trekken een 10% royalty vergoeding aan wanneer ze verkocht worden. Deze Rando’s zijn onhandig en vreemd, maar stelt u in staat om verbazingwekkende extraatjes te verdienen voor elke transactie. Met de Yubo app kunt u uw Rando NFT verzenden, delen en pinnen op de app. Gebruikers krijgen ook de mogelijkheid om hun verzameling NFT’s te gebruiken op Yubo. Het eerste evenement is voor juli 2022. Een Rando kost 0,1 ETH op de Yubo`s NFT veiling. Rando’s geven gebruikers toegang tot exclusieve VIP-functies op de app, deze Rando’s kunnen ook worden gebruikt als profielfoto’s door hun eigenaars, en gebruikers krijgen toegang tot live VIP-evenementen. Wanneer speciale evenementen en giveaways worden gehouden op de Yubo app, krijgen huidige Yubo gebruikers ook toegang.

Crypto Barristers- NFTs for Coffee Lovers: Dit is een nieuwe NFT-drop die is ontwikkeld voor liefhebbers van cafeïne. Het doel is om fondsen te werven met behulp van cafeïne-liefhebbende tekens om de bestaansmiddelen van gemeenschappen die koffie verbouwen te verbeteren. De collectie bestaat uit 60 lopers van lol-doende en kijkende barista’s die hun methodes en gedachten over het maken van de beste koffie meebrengen. Er zal een nieuwe winkel worden geopend in New York (voor de diepe L-liefhebbers in de echte wereld). Crypto Baristas is ook op zoek naar het investeren van haar activiteiten en het verbeteren van de boerderij operaties door samen te werken met een gevestigde boerderij. Het platform zal ook worden gebruikt om mensen te onderwijzen over het beheren van moeilijke arbeidsomstandigheden, enz. Crypto Baristas kan gekocht worden op Rariable en seizoen één bestaat uit karakters zoals:

  • Sherlock Schuimt #053
  • Wadsworth #054
  • Bjornar #055
  • Mr. Kraken #056 enz.

Doodles- Stem op de Toekomst van Uw NFT Community: Dit zijn de beste NFT’s om in te investeren voor de lange termijn en omvatten 10.000 karakters die variëren van augurken, en skeletten tot katten. Doodles characters hebben de wereld van NFTs stormenderhand overgenomen. Elke Doodle is uniek en handgetekend door Scott Martin (de illustrator). Token houders kunnen beslissen en zeggen hoe ze willen dat hun gemeenschap verder gaat. Dit betekent dat zodra een gebruiker een Doodle bezit, ze het recht verdienen om te stemmen op de Doodlebank. De Doodlebank is een reserve die meer dan $5 miljoen aan cash bevat dat wordt gebruikt bij het lanceren van nieuwe projecten. Door de evolutie van het Doodles-project is Martin erin geslaagd Doodles in space uit te brengen, wat een nieuwe collectie intergalactische accessoires en ruimteschepen is voor bestaande Doodles. Deze nieuwe NFT drop is gratis toegankelijk voor iedereen die al een Doodle bezit, waardoor de waarde van de potentiële NFT toeneemt.

Beste geanimeerde NFT – Invisible Friends: Onderzoek vanuit een technisch perspectief heeft aangetoond dat de Invisible Friends NFT collectie de beste NFT token is. Elk stuk token dat in deze collectie voorkomt heeft unieke karakters met speciale kenmerken die in stijl daagden en in een loop lopen. Dit was een moeilijke NFT collectie om te maken omdat 5000 verschillende karakters moeten worden gemaakt om levensechte karakters te maken. Sommige van de bewegende personages moeten voorwerpen op hun handen laten balanceren en ze moeten vloeiend bewegen zonder ergens heen te gaan. Markus Magnusson is de enige maker die het succes van dit project mogelijk heeft gemaakt. Dit project wordt gehost op Discord (een platform met 250, 000 leden) op de Random Character Collective. De volledige Invisible Friends collectie is uitverkocht, maar gebruikers kunnen ze kopen op platformen zoals OpenSea. Deze NFT’s worden verkocht voor 6-7 ETH/$20.000.

Populaire NFT-collectie – Mutant Ape Yacht Club: De Mutant Ape Yacht Club is een nieuw project van Yuga labs, en het bestaat uit 20.000 Mutant Apes. De strategie voor de Mutant Ape Yacht Club is om Bored Ape houders te belonen met nieuwe, spannende en leuke NFTs. Om deze apen te creëren, moeten gebruikers een verveelde aap blootstellen aan een viraal Mutant Serum. Na deze blootstelling zal de verveelde aap onmiddellijk worden getransformeerd in een nieuw stuk digitale kunst dat verwant is aan het origineel, maar uniek. Mutant Apen kunnen ook worden gecreëerd door een Mutant Aap te slaan. Voor het maken van Mutant Apes worden M1, M2 en M3 Mutant Serums uit Bored Apes in de lucht gedropt. Wil een Mutant Aap de eigenschappen van de oorspronkelijke versie behouden, dan moet hij worden blootgesteld aan M1 en M2 Mutant Serums.

Deze bovengenoemde NFT-projecten hebben de aandacht getrokken in de digitale wereld en beloven spannende nieuwe mogelijkheden voor verzamelaars van digitale kunst. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van NFTs vandaag, dan kunt u kiezen voor Yubo Randos. Yubo Randos biedt u 10.000 verschillende Randos om uit te kiezen die passen bij uw stijl. Bovendien kunt u met Yubo beginnen met het opbouwen van uw digitale gemeenschap en uw Randos delen.

Similar Posts